O nas

Podjetje Elnet d.o.o. se od svoje ustanovitve leta 1983 ukvarja z električnimi inštalacijami vseh vrst. Željam kupcev, novim smernicam, sodelovanje z vodilnimi proizvajalci na področju elektroinštalacij, sledimo že več kot 25 let.

Glavno področje našega dela je načrtovanje in izvedba elektro inštalacij. V zadnjih letih je podjetje pričelo delovati tudi na področju fotovoltaike in električnih polnilnic za električna vozila v sodelovanju z Porsche Slovenija in blagovno znamko MOON.

Podjetje vseskozi sledi svoji poslovni viziji in konstantno posodabljamo, usposabljamo, nadgrajujemo in izobražujemo kader kot tudi opremo. Naši zaposleni so zagotovilo za uspešno in trdno prihodnost podjetja.

V letu 2020 smo se preselili v nove poslovne prostore na katere smo še posebej ponosni in so odraz naše rasti v letih obstoja.

Vizija podjetja je zaključiti dela v pogodbenih rokih z visoko kvaliteto izvedenih del. Tako smo pri naših številnih naročnikih pridobili zaupanje in smo za njih zanesljiv in kvaliteten partner. Prav tako že vrsto let dosegamo najvišjo bonitetno odličnost.

crossmenu